Start your digital journey now and elevate your online presence to new heights!
YX Digital logo

Branding

LOGO EN HUISSTIJL

De eerste indruk telt

Voordat we met de website aan de slag gaan, moet de visuele merkidentiteit staan die invulling geeft aan je gewenste positionering. Is dat nog niet het geval, dan helpen onze designers hier eerst mee. Vaak in de vorm van een nieuwe branding en  styleguide.

Op basis van je marketingdoelstellingen ontwerpen we een website die de doelgroep aanspreekt, past bij je merkpositionering en de bezoeker optimaal leidt naar conversie en leads.

Zo pakken wij het aann:

Ontdekken

Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wij leren de positie van jouw bedrijf begrijpen.

Ontstaan

Wat is jouw visie op jouw bedrijf? Als we dat helder hebben, kunnen we laten zien waar jij voor staat.

Implementeren

Van logo’s tot bedrijfsidentiteit, wij ontwerpen alles wat je wilt om jouw nieuwe merkidentiteit over te brengen.

Echt impact maken dankzij de juiste branding.

Als bedrijf wil je impact maken. Je wilt dat potentiële klanten niet alleen je naam kennen, maar ook weten wat je doet en waar je voor staat. Een passende huisstijl helpt hierbij. Juist daarom starten wij altijd met een creatieve kick-off sessie. Tijdens deze sessie gaan we samen op zoek naar de kern van jouw business. Wat is jouw doelgroep, je missie en je dienst of product? Elk detail wordt meegenomen en verwerkt in de nieuwe huisstijl van je bedrijf!

Elk detail verwerkt in je huisstijl.

Branding is meer dan een mooie logo of een plaatje. Of het nu om een visitekaartje of je algehele zakelijke imago gaat; met YX Digital zorg je voor een blijvende indruk. Wij werken met de beste ontwerpers om ervoor zorgen dat jouw bedrijf up-to-date en relevant blijft, zowel on- als offline.

Een merk is een bepaald teken (een woord, afbeelding, kleur(combinatie), vorm, tekening, letters, cijfers en andere grafische voorstellingen) waarvoor geldt dat er iemand (de merkhouder) is, die het als enige mag gebruiken binnen een regio voor een bepaald handelsdoel.

Een merk is het plaatje dat iemand in zijn hoofd krijgt als een merk wordt genoemd.

Een merk (een brand) is wat het publiek denkt, voelt en ervaart bij een bedrijf. Branding gaat over het creëren van een klantbeleving. Branding gaat over het bouwen van een merk. Een merk is een concept en niet zichtbaar of tastbaar. Het is wat anderen zeggen als jij niet in de kamer bent (Jeff Bezos | Amazon)

Nee, reclame is een marketingmiddel. Denk aan advertenties, commercials en advertorials (zowel online als offline). Om reclame effectief in te kunnen zetten is een merkfundament noodzakelijk. Dit zorgt ervoor dat je overal en altijd consistent als merk naar buiten treedt. Qua look&feel maar ook met een consistente boodschap en ‘tone of voice’. Alleen op die manier zorg je voor merkherkenning. 

    • Wil je graag starten met een nieuw bedrijf, wil je je bedrijf herpositioneren of wil je zelf bepalen welk gevoel mensen krijgen als ze denken aan jouw bedrijf? Dan is een (re)branding iets voor jou! Op basis van jouw input, je wensen en je doelgroep gaan onze enthousiaste creatievelingen graag voor je aan de slag.

Natuurlijk wil je vooraf precies weten waar je aan toe bent. Vinden wij ook altijd fijn! Juist daarom bespreken wij vooraf met jou wat we gaan doen. Er zijn namelijk nogal wat verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we een alleen een styleguide maken, waarin alle visuele elementen worden vastgelegd of een compleet brandbook. Verder maken we ook graag ontwerpen voor drukwerk, banners, social posts etc.