Start your digital journey now and elevate your online presence to new heights!
YX Digital logo

Design

Zoals het hoort: responsive, gebruiksvriendelijk en converterend. Altijd een design dat draait om resultaat.

Creatief en functioneel design

Strategisch zitten we op één lijn. Dan is het nu tijd voor het design. Iets dat volledig aansluit bij de merkuitstraling en bedrijfscultuur. Iets unieks. Met onze mee denkkracht en creatieve breinen maken we op geheel eigen wijze de vertaling naar een passend ontwerp. Een ontwerp waar je als opdrachtgever én als eindgebruiker blij van wordt.

De design fase in het kort:

Een gebruiksvriendelijk, uniek design dat perfect aansluit op de huisstijl

In een kick-off bespreken we de doelstellingen, wie de eindgebruikers zijn en de ideeën voor het ontwerp

Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie waar je wat aan hebt

Gezamenlijke kick-off

Wij leggen een vergrootglas op de eindgebruiker. De doelgroep bepaalt immers een logische invulling en weergave van de website. In een (online) sessie bespreken we de doelstellingen, wie de eindgebruikers zijn en welke acties vereist zijn om het doel te bereiken. Hierin combineren we jouw input en onze expertise en technische kennis.

Presentatie concepten & designs

Branding en huisstijl elementen nemen we mee in het ontwerp. Daarmee zorgen we voor herkenning en merkvoorkeur. We geven graag advies in design keuzes en gebruiksvriendelijkheid. Daarmee vergroten we de kans dat eindgebruikers eenvoudig navigeren en sneller tot een besluit komen. Tevreden met het ontwerp? Dan gaan wij aan de slag met bouwen.

Al onze websites zijn volledig responsive en mobile-friendly. Overleg met je commercieel contact persoon of een volledige mobile-first strategie en ontwerp essentieel is voor jouw type dienst of product.

Absoluut, de front-end designers van Kersvers zijn creatief en bezitten alle benodigde tools en ervaring voor het ontwerpen van een mooi en effectief logo. Dit omvat logo/naam, evt een beeldmerk en een aanvullend colorscheme voor gebruik op de site en op stationary.

Standaard hebben wij 5 revisieronden. Om het proces snel en soepel te laten verlopen sturen wij digitale bestanden waarop je meteen op en aanmerkingen kan maken met tekst. 

Een modern websiteontwerp is schoon, gebruiksvriendelijk en afgestemd op de huidige digitale trends. Het gebruikt visuele elementen en kleurenschema's die aansluiten bij het merk, en het is responsive, zodat het er goed uitziet op alle apparaten.

Bij Presstige geloven we dat elk merk uniek is. Daarom gaan we voorbij standaard templates en creëren we een op maat gemaakt ontwerp dat uw merkwaarden weerspiegelt.