Start your digital journey now and elevate your online presence to new heights!
YX Digital logo

Drukwerk

Met promotiedrukwerk heb je één doel voor ogen: opvallen. Dit doe je makkelijk met flyers, kleding, rollup banners en nog veel meer drukwerk van YX DIgital

Visitekaarten Ontwerpen

Wil jij jou bedrijf ook in de fysieke wereld op de kaart zetten? Hiervoor staan wij ook voor jou klaar

  • t-shirts bedrukken
  • flyers maken
  • stickers maken
  • Buitenreclame

 

Bij YX Digital ontwerpen wij volledig aangesloten op uw huisstijl en laten wij die professioneel en met hoogwaardig kwaliteit bedrukken. 

Uw voordelen voor online drukwerk:

Een designer die uw logo en huisstijl in uw standontwerp verwerkt

Punctueel en betrouwbaar resultaat

Hoog printkwaliteit

yx digital flijers bedrukken

Flyers drukken

Flyers vormen een perfecte manier om aandacht te vestigen op uw evenement, bedrijf, diensten of speciale producten. Als drukwerk vormen flyers een veelzijdige klassieker onder de marketingtools. Ze zijn klein, handig en verstrekken informatie in een compact formaat. Bovendien bieden ze veel mogelijkheden voor fraaie vormgeving en creatieve opmaak.

Flyer vallen op en hebben daarom een groot reclame-effect. De lage kosten vormen een extra pluspunt. Flyers zijn voordelig, ook in kleine oplagen. Bij YX Digital ontwerpen wij professioneel uw flyers en laten wij die drukken.

Beursmateriaal

Wie een succesvolle stand op een beurs wil plaatsen, kan dat bijvoorbeeld met opvallende beurswanden en promotiewanden doen. Hoe meer uw stand in het oog springt en hoe informatiever uw beurspresentatie is, hoe meer bezoekers u trekt. Zo’n beurswand vormt de essentie van uw stand en maakt het gemakkelijker om contact met bezoekers te leggen en misschien zelfs direct zaken te doen. U kunt ter ondersteuning ook cadeaus en informatiebrochures uitdelen.

U kunt ook bedrijfsruimten en persconferenties opwaarderen met reclamemateriaal, zoals beursbalies van textiel of pvc, roll-ups, beach flags en beurswanden.

yxdigital beurs materialen ontwerpen
bedrukken promotie materialen yx digital

Bij YX Digital kan voor al je al je zakelijke design en drukwerk terecht. U levert uw eigen bestanden aan of wij ontwerpen het product voor u. Een greep uit ons assortiment:

  • Visitekaartjes maken
  • T-shirts bedrukken
  • Flyers
  • Posters
  • Stickers
  • Royaltee Cards

Om zo even een paar op te noemen. Wil je iets laten ontwerpen en bedrukken dat niet op onze website staat of heb jij meer vragen hierover?