Start your digital journey now and elevate your online presence to new heights!
YX Digital logo

Hosting & Support

Alles voor en rondom je website geregeld: hosting, techniek en altijd snelle service van ons team.

Beheer & hosting

Alles voor en rondom je website geregeld: hosting, techniek en altijd snelle service van ons team. Of je nou razendsnelle Google Cloud hosting zoekt of een stabiele VPS server, wij monitoren 24/7, zijn telefonisch bereikbaar en zorgen voor dagelijkse backups.

De design fase in het kort:

Snelle, persoonlijke support per mail of telefoon

Geen zorgen om de monitoring en beveiliging van je website. Ons team houdt 24/7 je website in de gaten.

Beveiliging op nummer 1 met Cloudflare firewall en DDoS bescherming

Onze support belofte

Besteed je het maken van je website aan ons uit, dan kun je rekenen op support van een persoonlijk team dat jouw bedrijf goed kent. Eenvoudig per mail of telefonisch binnen 30 seconden. Zo kun je direct verder met ondernemen en is je website onze verantwoordelijkheid. Werk met een toegewijd team dat toezicht houdt op elk aspect van je website en het doorlopende beheer.

Onderhoud & beveiliging

Je website is ondergebracht bij een high-end datacenter van Google Cloud, gebruikt door o.a. Twitter, PayPal en Phillips. Profiteer van de hoogste standaarden in snelheid, veiligheid en certificering. Het netwerk en de apparatuur wordt regelmatig geüpdatet voor een optimale service. We monitoren je website 24/7. Problemen zijn opgelost voordat jij er iets van merkt.

 

Indien u uw bestelling direct online betaald wordt uw domeinnaam en hosting account automatisch binnen 10 minuten aangemaakt en ontvangt u de inloggegevens. Indien u kiest voor betalen via bankoverschrijving dan ontvangt u eerst een factuur van ons, als de betaling bij ons ontvangen is nemen we uw bestelling verder in behandeling.

Jazeker, we leveren onze diensten zowel aan particulieren als ook aan bedrijven.

Indien u nu al uw domeinnaam geregistreerd heeft bij een andere provider en u wilt graag verhuizen naar YX Digital, dan kunt u uw abonnement opzeggen bij uw provider en vragen om de verhuiscode van uw domeinnaam. Deze verhuiscode vult u vervolgens in bij het bestellen in ons bestelformulier. Niet alle domein extensies hebben een verhuiscode, dit geeft het bestelformulier automatisch aan.

Er zijn verschillende manieren om de helpdesk te bereiken, door te mailen naar [email protected]. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar zodat u bij spoed situaties direct of met verhoogde urgentie geholpen wordt.

Wij maken dagelijks backups van de servers, websites, databases, etc. Daarnaast maken wij ook images van de servers en slaan die op twee fysieke locaties op. Deze backups maken we in principe voor onszelf zodat we de dienstverlening kunnen herstellen in geval van problemen.